Warme Koffie, Warme Harten: Happy Kappers Tegen Eenzaamheid.
 
Bij Happy Kappers geloven we in meer dan alleen het knippen van haar; we geloven in het creëren van een warme, uitnodigende omgeving waar iedereen zich thuis voelt. Daarom willen we dit jaar tijdens De Warmste Week, waarvan het thema eenzaamheid is, een bijzondere actie opzetten om ons steentje bij te dragen.
 
Waarom eenzaamheid?
 
Eenzaamheid raakt meer mensen dan we ons vaak realiseren. Het is een stille strijd die zowel jong als oud  treft. Wij zien dagelijks hoeveel een eenvoudige babbel of een kopje koffie kan betekenen voor onze klanten. Daarom willen we tijdens deze week niet alleen aandacht schenken aan het uiterlijk van onze klanten, maar ook aan hun innerlijke welzijn.
 
Een Kopje Koffie met een Betekenis
 
Tijdens De Warmste Week, geven we je de kans om je koffie die normaal gesproken gratis wordt aangeboden, tijdelijk te betalen. Voor een klein bedrag geniet je  van een heerlijke kop koffie, maar draag je actief bij aan de strijd tegen eenzaamheid.  De opbrengst van deze actie wordt volledig  geschonken aan organisaties die zich inzetten tegen eenzaamheid via het overkoepelende intitiatief van de warmste week.
 
 
 
De Keuze is Aan Jou
 
Wij begrijpen dat niet iedereen aan deze actie wenst mee te doen. Je kunt je kop koffie nog steeds gratis krijgen. Bij elk kopje koffie krijg je daarom een kaartje met een stille oproep. Als je wenst deel te nemen, vul dan dit kaartje in en we regelen je bijdrage bij de afrekening. De bijhorende balpen mag je houden als dank voor je goede wil.
 
Doe mee, samen Tegen Eenzaamheid
 
Bij Happy Kappers willen we niet alleen mooie kapsels creëren, maar ook bijdragen aan een mooiere samenleving. We nodigen al onze klanten uit om mee te doen aan deze actie en samen met ons eenzaamheid te bestrijden, één kopje koffie per keer.